Галерия снимки

Условия за пазаруване

Общи условия за пазаруване по електронен път от Интернет страницата на Сивар  ООД

 

1.     Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма Сивар ООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Илиянско шосе № 1, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК BG121480646, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.sivar.bg

Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

2.     Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за издаването на фактура и протоколи за доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес.

3.     Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

4.     Условия за поръчка на стоки

o    Поръчка

Доставката на стоки от Сивар ООД чрез онлайн магазина става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично служебен номер и потвърждение, че е приета.

o    Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на Сивар ООД задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. Сивар ООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина www.sivarbg.com , ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на Сивар ООД е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 17:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 17:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с банков превод, тя се възстановява по сметката на клиента.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

5.     Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина www.sivarbg.com , е два работни дни. Цената на доставка в рамките на Република България е базирана на стандартната тарифата на куриер ЕВРОПЪТ зона 2 със 15% отстъпка.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на Сивар ООД е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка. Всички стоки, поръчани през интернет магазина www.sivarbg.com , са застраховани.

6.     Условия и начини на плащане

o    наложен платеж

При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

o    Банков превод – от онлайн системата за картови разплащания или банкова сметка

При плащане с банкова карта клиентът се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.
Данните, които клиентът следва да попълни при плащане с банкова карта, са:

Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.

  •            В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола).


Сивар ООД приема плащания чрез банкови карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, V PAY.

 

 

Чат на живо

LiveZilla Live Chat Software

Количка

Количката е празна:

Нов продукт

CATALIZADOR E-FF

CATALIZADOR E-FF

Цена с ДДС 86.00лв.
REDUCTOR NW

REDUCTOR NW

Цена с ДДС 18.00лв.
GREEN FLUOR G-200

GREEN FLUOR G-200

Цена с ДДС 68.00лв.

Сметни Panton®

Код:

Обем(gr.):

Брой опаковки:

Цена
Код за поръчка